Rotterdam Mainport Institute | Afsluiting Praktijk Integratie Project

Online

09.06.2020

De conclusies van de ruim 30 praktijkintegratieonderzoeken (PI) van alle 3e jaars studenten van Rotterdam Mainport Institute (RMI) worden op 2 juli van 14.00 tot 16.00 uur gepresenteerd.

 

De conclusies van de ruim 30 praktijkintegratieonderzoeken (PI) van alle 3e jaars studenten van Rotterdam Mainport Institute (RMI) worden op 2 juli om 14.00 uur tot 16.00 uur gepresenteerd. De studenten van de 4 verschillende opleidingen (Maritiem Officier, Logistics Engineering, Maritieme Techniek en Chemische Technologie) hebben in de afgelopen 5 maanden in multidisciplinaire teams onderzoek gedaan naar aanleiding van een vraagstuk vanuit de praktijk.

De presentaties stonden gepland om dit gezamenlijk, tijdens een jaarlijks terugkerend evenement op RDM, plaats te laten vinden. Door de huidige veiligheidsmaatregelen moet hiervan helaas worden afgeweken. Inmiddels zijn de deelnemers hiervan in kennis gesteld.

Nu worden de presentaties door middel van een Webinar met pitches aan o.a. de deelnemende organisaties gepresenteerd. De pitches worden beoordeeld door een onafhankelijke jury en de twee beste pitches worden beloond met een prijs.

Aanmelden

Bent u als organisatie geïnteresseerd in het bijwonen van deze pitches, meldt u zich dan aan via RMI-bedrijfsbureau@hr.nl.
Na aanmelding wordt u een link toegestuurd met een paswoord. De link is persoonlijk en kan niet worden overgedragen.